aap

Schattig babyaapje ontmoet twee puppies. Kijk nu als hij de hondjes nadert 😂❤️

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


aap

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Schattig babyaapje maakt kennis met twee puppies. Kijk nu als hij de hondjes nadert. Man voedt een babyaapje op, maar ondertussen heeft hij ook nog twee puppies. Wij vinden het prachtig om te zien hoe de drie met elkaar spelen en er is eigenlijk vanaf het begin al een band te zien. Dit soort banden zie je vaak bij pasgeboren dieren, ze denken namelijk bij elkaar te horen en soms zelfs familie van elkaar te zijn. Ze dagen elkaar zelfs op een speelse manier uit en dat tovert een glimlach op onze gezicht. Wat vond jij van de onderstaande beelden. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

Bekijk nu ook:  Joey vraagt vriendin ten huwelijk tijdens aanhouding: 'Dit vergeet ze zeker nooit meer'

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Zo ziet de knappe dochter van overleden superster Paul Walker er nu uit 😍❤️
Deel deze video nu met je vrienden
video

burger king

Dakloze man vraagt BurgerKing-medewerker ‘Wat kan ik krijgen voor €0,50?’ – dan grijpt de jongeman in 😢💔

dochters auto

Twee zusjes overlijden nadat moeder hen voor 15 uur in bloedhete auto achterliet 😢💔