Verdrietig nieuws voor zieke ex-profvoetballer Fernando Ricksen πŸ˜’πŸ’”Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met eenΒ als

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Verdrietig nieuws voor zieke ex-profvoetballer Fernando Ricksen. Fernando Ricksen, voormalig speler bij AZ, Zenit, Fortuna en nog meerdere clubs, kondigt zijn laatste avond aan. Hij ging door de vreselijke ziekte ALS steeds sneller achteruit. Hij zat al een half jaar in een ziekenhuis in Schotland en kon op zijn ogen na, niets meer bewegen. De voormalige profvoetballer heeft in het verleden veel gepresteerd en een plekje gekregen in het hart van elke voetbalfan. Wij wensen zijn familie veel sterkte de komende tijd en dat hij 28 juni 2019 een waardig afscheid mag hebben.

[irp]

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs:Β Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

Γ—
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt