baudet politiek

Thierry Baudet doet een bijzonder verzoek in de Tweede Kamer 😲🤔

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


baudet politiek

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Thierry Baudet doet een bijzonder verzoek in de Tweede Kamer. Hij wilde namelijk alle opnames van de klimaattafels openbaar krijgen. Rutte zei nee, terwijl in grondwet staat dat dit wel openbaar mag worden gesteld. Baudet probeert andere partijen erbij te betrekken en wil drie minuten schorsing. Dit debat vond plaats op woensdag 6 juni 2019. Wij vonden daarbij het antwoord van Rutte wel heel dubieus.

Bekijk nu ook:  Mannen vinden gevaarlijk vuurwapen in water Nieuw-West

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Bekijk nu ook:  Wat er met je borsten gebeurt als je met een beha aan slaapt 😲🤔
Deel deze video nu met je vrienden
video

lichaam

Schokkend: Zo maken mannen misbruik van meisjes met anorexia 😲😱

paard

Ontmoet het mooiste paard ter wereld. Kijk nu haar vacht als ze omdraait 😍😍