baard en haar

Baard en haar in gezicht? Conclusie: Je hebt volgens onderzoek meer bacterien dan honden!

Wist jij dit al? Mannen met baarden hebben meer bacteriën dan vacht honden, blijkt uit onderzoek. Heb je dus veel baard en haar op het gezicht, weet dan zeker om het goed te verzorgen. (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

De baard lijkt weer helemaal in te zijn en veel mannen lopen dan ook rond met een behaard gezicht. Uit onderzoek blijkt nu echter dat zo’n baard verre van hygiënisch is. Mensen met baard en haar op het gezicht moeten zichzelf dus beter gaan wassen, want er kan natuurlijk van alles in blijven hangen. Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


In baarden van de meeste mannen zitten namelijk meer bacteriën dan in de vacht van een hond. Nu wij dit weten, weten we niet zo goed wat we van al die baarden moeten vinden. Het ziet er misschien wel leuk uit, maar hygiëne is toch ook wel heel erg belangrijk natuurlijk. Toch denken wij dat als je baard en haar op het gezicht goed verzorgt, dat het geen enkel probleem hoort te zijn. Wat zijn jouw denkgedachten bij een baard? Laat van je horen op Facebook.


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Bekijk nu ook:  Wat er met je borsten gebeurt als je met een beha aan slaapt 😲🤔
Deel deze video nu met je vrienden
video

remschijven versleten

Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg