Straatbedelaar betrapt in winkel: “Hier geven ze dus hun geld aan uit” 😡😱

Straat bedelaars betrapt in winkel: “Hier geven ze dus hun geld aan uit. Het blijkt dus dat ook straat bedelaars de boel proberen te bedriegen. Niet allemaal, maar veel van hen wel!
 (1 minuut leestijd)

Bedelaars zijn in de grote steden te vinden op iedere hoek van de straat. Bewezen is dat veel bedelaars meer verdienen dan het minimumloon en het is dan ook een zeer lucratieve business. 


Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons op Facebook met eenbedelaarsBovenstaande illustratie: bron


Kees van der Spek besluit om een bedelaar te volgen om te zien wat er met het geld gebeurd. Deze bedelaars besluiten om van het geld gewoon lekker een biertje te kopen en hierdoor ga je toch denken dat ze het geld echt niet zo heel erg hard nodig hebben. Ze zitten op elke hoek van de straat en aan het einde van de dag leveren ze hun geld in, zodat de ‘baas’ er iets van kan kopen. Vaak zijn het vrouwen die bedelen, die krijgen namelijk meer geld op een dag bijeen dan mannen. Vond jij dit ook zo bizar om te zien? Deel deze beelden dan snel op Facebook, zodat jij en anderen op vakantie hier niet intrapt!

De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Bekijk nu ook:  Zwendel: Zie je zo'n envelop in je auto? Dan ben je in gevaar! 😡😱
Deel deze video nu met je vrienden
video

rupsen

Gezin uit Eindhoven slaat op de vlucht voor ‘processierups-invasie’

bloedvaten

Gezondheidsfeitje: Dit heerlijke sap zal bloedvaten ontstoppen en hartziekten voorkomen. 😄❤️