Bodybuilder smacht naar grotere spieren – besluit het vol te spuiten met olie


De bodybuilders die hier te zien zijn proberen grote spieren te kweken door olie in hun lichaam te spuiten. Het is lastig om erachter te komen wat de beste supplementen voor spiermassa zijn. Sommige mensen zijn lui en kiezen deze oplossing. (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Ja je leest het goed, ze spuiten olie in hun spieren om ze groter te laten lijken. Het ziet er heel erg onnatuurlijk uit en het is ook nog eens heel erg slecht voor je lichaam. Je kunt dit zeker niet plaatsen onder ‘beste supplementen voor spiermassa’. Nooit proberen dus! Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


beste supplementen voor spiermassaBovenstaande illustratie: bron


Het hebben van grote spieren is voor sommige mensen een obsessie geworden. Ze zijn tot alles in staat om op een snelle manier heel erg grote spieren te kweken. Als je onderstaande beelden bekijkt, zal je ook gelijk in een deuk liggen, want zeg nou zelf: “Wie doet zoiets?”


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt