bevalling

10-jarig zoontje filmt bevalling in auto: ‘Een mooie nachtmerrie’ 😲😱

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


bevalling

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
10-jarig zoontje filmt bevalling in auto: ‘Een mooie nachtmerrie’. De 10-jarige Jayden heeft bij toeval gefilmd hoe zijn moeder beviel van zijn zusje. Dat gebeurde in de auto waarmee ze op weg waren naar het ziekenhuis. Zijn vader vond het moment en de ervaring zo bijzonder, dat hij besloot om het beeldbewijs te delen met de wereld. Ze waren net te laat vertrokken van huis en er was geen andere optie dan te bevallen in de auto. De beelden zijn uniek, maar kunnen voor sommige mensen als verontrustend worden ervaren.

Bekijk nu ook:  Bodybuilder smacht naar grotere spieren - besluit het vol te spuiten met olie

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg
Deel deze video nu met je vrienden
video

trein wielrenner

Wielrenner ontsnapt aan dood en knijpt op laatste nippertje remmen dicht voor aanstormende trein 😲😱

downsyndroom huwelijk

‘s Werelds langste ‘Downsyndroom huwelijk’ eindigt na 25 jaar na overlijden echtgenoot 😢💔