Vrouw aangeklaagd voor dood van haar 11-maanden oude baby door drugs in borstmelk 😡😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


moeder
Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Vrouw aangeklaagd voor dood van haar baby door drugs in borstmelk. De vrouw zat aan verschillende soorten drugs en dacht dat het helemaal geen kwaad kon om vervolgens haar baby moedermelk te geven. De 11-maanden oude baby overlijdt aan de overdosis van gecombineerde drugs en de moeder is aangehouden. Dit soort mensen verdienen het niet om moeder te zijn. Wat vind je een gepaste straf? Laat van je horen in de reacties op Facebook!

Bekijk nu ook:  Tragische update: 5-maanden oude baby die wachtte op lever-transplantatie is overleden 😢💔

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Trulli

Deel deze video nu met je vrienden
video

holocaust

Holocaust-overlevende (102) ontdekt na ruim 70 jaar dat zijn broer nog leeft 😢❤️

ongeluk

5-jarig meisje ontvangt medaille voor het redden van moeder en broertje na heftig auto-ongeluk 😳❤️