drakenadem ijs

Waarschuwing: pas op met het eten van drakenadem-ijs! 😲😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


drakenadem ijs

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Waarschuwing: pas op met het eten van drakenadem-ijs. In de zomer houden we ervan om een ijsje te eten. Denk aan een waterijsje of schepijs. Er is nu een trend gaande en die trend heet: drakenadem-ijs. Dit is normale ijs, waar stikstof overheen zit. Als je het ijs in je mond doet en vervolgens uitblaast, lijkt het alsof je adem hebt wat kenmerkend is bij een draak. Er is nu ook een waarschuwing hierbij. De NVWA meldde dat mensen brandwonden krijgen van de stikstof. Dit soort ijs wordt veel gegeten op feestjes op festivals en wij zouden het fijn vinden als je dit verder kon delen op Facebook om meer slachtoffers te voorkomen. Vooral mensen met astma zijn slachtoffer.

Bekijk nu ook:  Foutparkeerder is het niet eens met 250 euro boete en neemt heft in eigen handen 😲😱

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Harteloze echtgenoot zet zijn vrouw 'per ongeluk' in brand - 2 weken later verlaat hij haar 😡😱
Deel deze video nu met je vrienden
video

hondje

Stewie de hond werd achtergelaten door zijn baasjes – Hij had zoveel honger dat hij stenen at 😢💔

downsyndroom

9-jarig jongetje met downsyndroom zingt Whitney Houston klassieker. Dit filmpje gaat nu viraal 😍❤️