Dakloze man vraagt BurgerKing-medewerker ‘Wat kan ik krijgen voor €0,50?’ – dan grijpt de jongeman in 😢💔


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 
burger king

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Dakloze man vraagt BurgerKing-medewerker ‘Wat kan ik krijgen voor €0,50?’ – dan grijpt de jongeman in. Toen wij dit verhaal hoorden, kregen wij toch wel tranen in onze ogen. Er kwam een man de Burger King ingelopen, die er verwaarloost en onverzorgt uitzag. Het verhaal werd erg emotioneel, maar de medewerker in de Burger king verdient meer dan een lintje. Wat vind jij van het onderstaande verhaal? Geef natuurlijk na het kijken een reactie op Facebook.

[irp]

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt