Dit mini ‘kattendorpje’ in Turkije is speciaal gemaakt voor dakloze katjes! 😍❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


dakloze katjes

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Dit mini-stadje in Turkije is speciaal gemaakt voor dakloze katjes! De prachtige beelden. Zowel foto als filmpje hebben wij hieronder toegevoegd. De beelden komen voornamelijk uit Istanbul en de katjes leidden er een gelukkig en gezond leven. Wat vind jij van dit initiatief? Laat van je horen op Facebook.
[irp]

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

[vps]https://www.youtube.com/watch?v=2o-FcAlDS7o[/vps]


Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content