downsyndroom huwelijk

‘s Werelds langste ‘Downsyndroom huwelijk’ eindigt na 25 jaar na overlijden echtgenoot 😢💔

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


downsyndroom huwelijk

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
‘s Werelds langste ‘Downsyndroom huwelijk’ eindigt na 25 jaar na overlijden echtgenoot. Liefde is een mooi, maar voor sommige mensen kan het soms ook lastig zijn. Voor dit downsyndroom koppel ook. Het koppel had elkaar in 1980 ontmoet tijdens een dansavond. In 1993 besloot het koppel te trouwen, nadat ze 5 jaar verloofd waren. Ze besloten om beide achternamen te houden. Jammer genoeg overleed de echtgenoot 25 jaar later. Ze hebben hiermee wel het wereldrecord ‘downsyndroom huwelijk’ neergezet. Wij wensen de echtgenote sterkte in deze moeilijke tijd.

Bekijk nu ook:  Trouwerij tussen John (100) en Phyllis (102): 'In bed ben ik nog jong'

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  5-jarige dierenvriend speelt met 14 herdershonden - De beelden zijn prachtig!
Deel deze video nu met je vrienden
video

bevalling

10-jarig zoontje filmt bevalling in auto: ‘Een mooie nachtmerrie’ 😲😱

turnster

Spectaculaire ‘dansroutine’ van turnster is meest bekeken sportvideo van 2019 😍❤️