downsyndroom

9-jarig jongetje met downsyndroom zingt Whitney Houston klassieker. Dit filmpje gaat nu viraal 😍❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een downsyndroom

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
9-jarig jongetje met downsyndroom zingt Whitney Houston klassieker. Dit filmpje gaat nu viraal. Het ventje genaamd Dane Miller zit in de auto terwijl Whitney Houston’s ‘I have nothing’ op de achtergrond speelt. Hij begint te zingen en alleen al aan die lach op zijn gezicht kun je zien dat hij geniet. De manier hoe hij zijn handen gebruikt bij het zingen maakt alles nog beter. Wat vond jij van dit prachtige filmpje? Laat van je horen in de reacties op Facebook.

Bekijk nu ook:  Foutparkeerder is het niet eens met 250 euro boete en neemt heft in eigen handen 😲😱

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Man met Downsyndroom overleden in ziekenhuis nadat hij 20 dagen lang niet gevoed werd
Deel deze video nu met je vrienden
video

drakenadem ijs

Waarschuwing: pas op met het eten van drakenadem-ijs! 😲😱

nagelbijten

Belangrijk: Zó slecht is nagelbijten voor je gezondheid 😲😱