Andrea bocelli en zijn knappe zoon zingen een prachtig lied van Ed Sheeran – Fans smeken om meer 😍❤️


Andrea bocelli en zijn knappe zoon zingen een prachtig lied van Ed Sheeran – Fans smeken om meer, want het duet bezorgt iedereen kippenvel, zo goed! (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Ed Sheeran heeft geweldige nummers uitgebracht en dat is ook Andrea Bocelli niet ontgaan. Deze grootheid besluit namelijk om samen met zijn zoon een nummer van Sheeran te zingen (duet) en het eindresultaat mag er zeker wezen. Voor het gemak hebben wij het videobewijs van het duet onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


duetBovenstaande illustratie: bron


Ed zal er misschien wel spijt van hebben gehad dat hij het nummer niet langer gemaakt heeft, want dan hadden hij en heel het publiek langer van hem kunnen genieten. Dat was toch nog wel een stuk mooier geweest. We mogen voor de rest natuurlijk niet klagen, want het blijft mooi klinken. Kan jij dit nummer in 1 woord beschrijven op Facebook?


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt