Foto opdrachten spel: Lukt jou het om het speciale detail te vinden?


Op bovenstaande foto verbergt zich een heel speciaal detail – Slechts 2% vindt het binnen 1 minuut! Dit ‘foto opdrachten spel’ blijft voor de meeste mensen nog lastig. (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Deze foto is een leuk raadseltje, want er is iets te zien wat wel heel opmerkelijk is. De bedoeling van dit foto opdrachten spel is dat je de dief op de foto vindt en wij gaan natuurlijk nog niet zeggen waar deze dief zich bevindt. Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


Foto opdrachten spelBovenstaande illustratie: bron


Slechts heel weinig mensen weten de dief binnen een minuut te vinden dus je kan wel zeggen dat dit foto opdrachten spel een enorme uitdaging is, maar aan de andere kant, als je het ziet zal je in een deuk liggen! Let dus vooral zien of het jou gelukt is door een leuke reactie achter te laten op Facebook!


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt