Wetenschappers bevestigen: Restanten van cocaïne en antibiotica gevonden in garnalen 🦐🦐


Wetenschappers claimen en bevestigen: Restanten van cocaïne en antibiotica gevonden in garnalen. Deze beelden moeten even goed bekeken worden, want het heeft invloed op je gezondheid! 
(1 minuut leestijd)

Wanneer je aan een nieuwe baan begint dan is het vaak gebruikelijk dat je een drugstest doet. De garnalen in Groot Brittannië zouden deze drugstest zeker niet halen, omdat er resten van cocaïne en ketamine gevonden zijn in deze beesten. 


Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons op Facebook met eengarnalenBovenstaande illustratie: bron


Voor veel mensen is dit de reden om nooit meer een garnaal te eten en het is natuurlijk ook al onwijs bizar verhaal. Hoe krijgen deze beesten namelijk zo’n hoeveelheid drugs in hun lichaam? Wetenschappers zeggen dat het komt, omdat het water verontreinigd is, waar de garnalen worden gekweekt. Wij zullen in ieder geval twee keer nadenken als wij een garnaaltje pakken. Vond je deze informatie interessant? Deel dit dan op Facebook met jouw vrienden en familie.

De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt