Dappere agent redt moeder en kinderen van echtgenoot die hen had gegijzeld 😲😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


gijzeling

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Dappere agent redt moeder en kinderen van echtgenoot die hen had gegijzeld. De politieagent had een camera op zijn shirt om de bizarre situatie te filmen. Het is ernstig om te zien hoe de kinderen aan het huilen zijn, terwijl de agent zijn leven riskeert om de familie te redden van de gestoorde echtgenoot. De vrouw ligt op de grond en het wordt duidelijk dat ze gewond is. De agent probeert haar op haar gemak te stellen, maar ondertussen worden er veel kogels gevuurd. De onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Bekijk nu ook:  Moeder overlijdt kort na bevalling zodat haar ongeboren zoon kan leven 😢💔

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Trulli

Deel deze video nu met je vrienden
video

zwemmen

Bizarre beelden: “Als een kind verdrinkt, dan doet hij dat stilletjes” 😲😱

kat redding

Heldhaftige kat redt leven van achtergelaten baby in kartonnen doos 😲😱