giraffe

Vrouw die poseerde bij doodgeschoten giraffe: ‘Ik heb er kussens van laten maken’ 😡😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


giraffe

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Vrouw die poseerde bij doodgeschoten giraffe: ‘Ik heb er kussens van laten maken’. De bizarre beelden gaan nu ten ronde en kunnen als schokkend worden ervaren. Op de foto staat ze lachend naast een giraffe die ze net had neergeschoten. Dit schandaal ging natuurlijk viraal en overal ter wereld zijn mensen boos op haar. Ze heeft er zelf ook nog wat over te zeggen: ‘Ze liggen niet altijd snel plat.’ – heeft ze te melden terwijl ze bezig is met de jacht. Maar naast giraffen heeft ze blijkbaar nog andere dieren gedood als ‘trofee’. Wat vind je een gepaste straf. Laat alsjeblieft van je horen in de reacties op Facebook, want dit soort gedrag moet stoppen.

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Bouwput wordt door gemeente dichtbij restaurant neergezet: "eigenaar in tranen"
Deel deze video nu met je vrienden
video

kat redding

Heldhaftige kat redt leven van achtergelaten baby in kartonnen doos 😲😱

lichaam

Uitleg: Wat er met je lichaam gebeurt als je een maand stopt met het drinken van alcohol 😲🤔