grafdelver

Frans delft al 40 jaar graven: ‘Als je niet tegen schedels of botten kunt, moet je ermee ophouden’ 😲😱

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


grafdelverBovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Frans delft al 40 jaar graven: ‘Als je niet tegen schedels of botten kunt, moet je ermee ophouden’. Frank Peels (onderhand 80 jaar) verloor 53 jaar geleden zijn eerste kindje bij geboorte. Het werd doodgeboren en de buurman bracht het kindje in een doosje weg, om begraven te worden in ongewijde grond. Frans is nu al 40 jaar vrijwilliger op de begraafplaats, waar ook zijn kindje ergens begraven ligt.

Bekijk nu ook:  Mannen vinden gevaarlijk vuurwapen in water Nieuw-West

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Waarom slapen in je ondergoed een slecht idee is
Deel deze video nu met je vrienden
video

zonnebrand

Verbrand door de zon? Snelle tip van huismoeder gaat viraal en artsen zeggen dat het werkt! ❤️👍🏻

lachen politiek

Héle grappige momenten in de Tweede Kamer! 😂😜