hereniging hond

Bekijk het hartbrekende moment als verbrand hondje herenigd met veteraan die zijn leven heeft gered 😢💔

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


hereniging hond

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Bekijk het hartbrekende moment als verbrand hondje herenigd met veteraan die zijn leven heeft gered. Het hondje zat vast aan een ijzeren ketting tijdens een brand. Op vele plekken van zijn lichaam is hij dan ook verbrand. Het hondje, genaamd Smokey werd huilend gevonden. De hond werd oorspronkelijk gebruikt als waakhond. Marcos Orozca was net op tijd om het hondje los te snijden van de ketting en heeft hiermee zijn leven gered. Smokey is ernstig verwond, maar zal herstellen aan zijn verwondingen. De emotionele hereniging met zijn redder is dan ook zeker het bekijken en delen waard. 

Bekijk nu ook:  5-jarige dierenvriend speelt met 14 herdershonden - De beelden zijn prachtig!

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Joey vraagt vriendin ten huwelijk tijdens aanhouding: 'Dit vergeet ze zeker nooit meer'
Deel deze video nu met je vrienden
video

turnster

Spectaculaire ‘dansroutine’ van turnster is meest bekeken sportvideo van 2019 😍❤️

hond

Trouwe hond draagt baby aan luier naar buiten – als huis van gezin in brand staat 😲😱