hondje

Stewie de hond werd achtergelaten door zijn baasjes – Hij had zoveel honger dat hij stenen at 😢💔


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


hondje

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Stewie de hond werd achtergelaten door zijn baasjes – Hij had zoveel honger dat hij stenen at. Organisatie Hope For Paws werd opgebeld dat er weer een hondje was achtergelaten door zijn familie. De buren hadden aangegeven dat de eigenaren van het hondje een jaar geleden waren verhuisd en toen hun hond achterlieten. De hond bleef bij de huis van de eigenaar, hopend dat zijn baasje ooit nog terug zou keren. Lisa en JoAnn vonden de hond, maar hij was zo bang dat hij elke keer vluchtte. Nu heeft de hond een beter leven en het onderstaande verhaal is zeker het bekijken en delen waard.

Bekijk nu ook:  Klant gorgelt mondwater en spuugt het terug in fles - Gaat viraal met verontrustende video 😡😱

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Bleiswijk: 13-jarige jongen aangerand 😲😱 Politie is opzoek naar deze viezerik!
Deel deze video nu met je vrienden
video

moederkat

Lieve moederkat adopteert vier aparte weesdiertjes. Kijk nu wie dit zijn 😍❤️

drakenadem ijs

Waarschuwing: pas op met het eten van drakenadem-ijs! 😲😱