22 huisdieren die precies op hun baasje lijken – nummer 10 klopt precies!


In deze compilatie zie je 22 dieren/honden die dan ook exact op hun baasjes lijken. Je kent vast ook wel iemand in de buurt die precies op zijn/haar huisdier lijkt.   
(1 minuut leestijd)

Honden en katten hebben vaak baasjes die toch wel trekjes weghebben van elkaar. Hieronder hebben wij een compilatie gezet in videovorm van 22 dieren die exact lijken op de eigenaren.

Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons op Facebook met een 

hondenBovenstaande illustratie: bron


Het zijn vaak honden die de meeste karakteristieken hebben van mensen. Maar nu vragen wij om jullie mening: “Welk van de 22 dieren en baasjes vind jij het meest op elkaar lijken?” Geef na het kijken van de compilatie een reactie op sociale media.

De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video


Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content

link to Baard en haar in gezicht? Conclusie: Je hebt volgens onderzoek meer bacterien dan honden!

Baard en haar in gezicht? Conclusie: Je hebt volgens onderzoek meer bacterien dan honden!

Wist jij dit al? Mannen met baarden hebben meer bacteriën dan vacht honden, blijkt uit onderzoek. Heb je dus veel baard en haar op het gezicht, weet dan zeker om het goed te verzorgen. (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd) De baard lijkt weer helemaal in te zijn en veel mannen lopen dan ook […]
link to Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg

Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg

Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg. Chauffeur reageert op rit zonder remmen: “Ik heb weinig keus” (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd) Chauffeur André Koopman is een hit geworden op internet, omdat hij een rit zonder remmen voltooid heeft. Blijkbaar waren de remschijven versleten. De man zat in […]
×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt