Amsterdam: Twee getinte straatrovers mishandelen man en zijn uit op peperdure horloge 😲😱


Amsterdam: Twee getinte straatrovers mishandelen man en zijn uit op peperdure horloge. Dit lukt hen 1 keer, maar dan gaat het ook 1 keer fout.(1 minuut leestijd)

Amsterdam is natuurlijk niet de veiligste plek in Nederland, omdat er heel erg veel sprake is van criminaliteit. Ook in deze video wordt maar weer eens bewezen dat je in Amsterdam altijd goed uit moet kijken en misschien zelfs ook niet te dure dingen bij je moet dragen. De man van het bestolen horloge weet dat nu ook.


Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons op Facebook met eenhorlogeBovenstaande illustratie: bron


De man die hier te zien is heeft een peperduur horloge om zijn pols en daar hebben deze twee straatrovers wel oren naar. Vandaar mishandelen ze de man en proberen op die manier aan zijn horloge te komen. Ook zien we dat ze met een ander horloge ter waarde van 100.000 euro er van door gaan. Door te delen kunnen we de daders te pakken krijgen. 

De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt