Joey vraagt vriendin ten huwelijk tijdens aanhouding, kijk nu als de agent de kofferbak opent 😍❤️


Joey vraagt vriendin ten huwelijk tijdens ‘aanhouding’: ‘Dit vergeet ze zeker nooit meer’ en het filmpje is onderhand door velen bekeken. Wat goed ook dat de politie hier aan wilde meewerken! (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Joey is onwijs verliefd op zijn vriendin en hij vindt het dan ook tijd om haar eens ten huwelijk te vragen. Hij heeft de politie ingeschakeld om hem met dit idee te helpen en zo ontstaat het plan om een aanhouding ‘na te doen’. Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


huwelijk-aanzoekBovenstaande illustratie: bron


Dat de actie van Joey geslaagd is, wordt wel duidelijk wanneer je de reactie van zijn vriendin ziet. Dit gaat zij echt nooit meer vergeten natuurlijk, want ken jij iemand die zijn of haar vriend op zo’n unieke wijze ten huwelijk heeft gevraagd? Laat van je horen in de reacties op Facebook!


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt