Kat met zeldzame aandoening dolblij wanneer iemand hem en zijn beste vriend eindelijk adopteert


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. Branding: EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een adoptie katten

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Kat met zeldzame aandoening dolblij wanneer iemand hem en zijn beste vriend eindelijk adopteert. In deze video is een kat met een zeldzame aandoening te zien waarvoor het heel erg moeilijk was om een leuk thuis te vinden. Wanneer het dan toch gelukt is om een mooi plekje voor hem te vinden, is hij dan ook door het dolle heen. Het nieuws voor hem wordt alleen maar leuker, omdat ook zijn beste vriend naar dezelfde plek zal gaan verhuizen. De reactie van deze twee geweldige vrienden zijn dan ook onbeschrijflijk mooi! Wat vind jij van de actie van deze verzorger? Wij waarderen je mening op Facebook!

Bekijk nu ook:  Familie adopteert pitbull van opvang maar zij weigert zonder haar chihuahua vriendje te vertrekken

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Trulli

Bekijk nu ook:  Twee agenten worden gebeld voor gewonde pitbulls - Weigeren de diertjes te verlaten tot ze veilig zijn
Deel deze video nu met je vrienden
video

pannen

Nieuw onderzoek: chemicaliën in anti-aanbaklaag pannen zorgen voor krimpen van penis bij mannen 😲😱

eczeem

5 ingrediënten in voedingswaren die eczeem alleen maar erger maken