liedje muziek

Kinderkoor zingt ‘Bohemian Rhapsody’ en bezorgt iedereen kippenvel met hun stemmen 😍❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


kinderkoor

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Kinderkoor zingt ‘Bohemian Rhapsody’, waardoor iedereen kippenvel krijgt. Iedereen kent Queen wel. Als men aan de band Queen denkt, staat  Freddie Mercury toch wel altijd centraal. In het verleden heeft Freddie velen unieke nummers uitgebracht en Bohemian Rhapsody is daar toch wel 1 van de beste van. Ook zijn er in het verleden al velen versies en covers uitgebracht van dit liedje. Dit kinderkoor brengt er ook eentje uit en voert deze op bij Georgia’s Got Talent. Geniet van het prachtige optreden en laat na afloop van je horen op Facebook!

Bekijk nu ook:  Andrea bocelli en zijn knappe zoon zingen een prachtig lied van Ed Sheeran - Fans smeken om meer 😍❤️

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Andrea bocelli en zijn knappe zoon zingen een prachtig lied van Ed Sheeran - Fans smeken om meer 😍❤️
Deel deze video nu met je vrienden
video

autistisch trofee

Leraar reikt trofee uit aan autistische jongen voor de prijs ‘Meest irritante jongen’ – Ouders zijn woedend 😡😱

voeten

Etterbak weigert voeten van metrostoel af te halen – Vreemdeling heeft hilarische oplossing! 🤣😜