kat redding

Heldhaftige kat redt leven van achtergelaten baby in kartonnen doos 😲😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


kat redding

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Heldhaftige kat redt leven van achtergelaten baby in kartonnen doos. Het was winter en het sneeuwde toen de kat een kartonnen doos zag liggen. Het katje hoorde geluiden uit de doos komen en ging kijken wat het was. Het bleek om een pasgeboren baby te gaan die was achtergelaten door de ‘ouders’. Het katje weet haar eigenaren op tijd te waarschuwen en weet hiermee het leven van de baby te redden. Zonder de kat had het kindje die nacht niet overleefd. Wat vind jij van de actie van de kat? Laat van je horen op Facebook.

Bekijk nu ook:  5-jarige dierenvriend speelt met 14 herdershonden - De beelden zijn prachtig!

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Joey vraagt vriendin ten huwelijk tijdens aanhouding: 'Dit vergeet ze zeker nooit meer'
Deel deze video nu met je vrienden
video

gijzeling

Dappere agent redt moeder en kinderen van echtgenoot die hen had gegijzeld 😲😱

giraffe

Vrouw die poseerde bij doodgeschoten giraffe: ‘Ik heb er kussens van laten maken’ 😡😱