mannentoilet

Geïrriteerde vader (31) begint campagne voor babyfaciliteiten in het mannentoilet 😜😜

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


mannentoilet

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Geïrriteerde vader begint campagne voor baby faciliteiten in mannentoilet. Deze vader heeft drie kinderen en moet altijd in ‘squad-positie’ staan om zijn eigen baby te verschonen in het mannentoilet. Hij geeft aan dat alles in zijn huwelijk gelijk is, dus ook hij moet de baby verschonen en vaak zijn de faciliteiten in de mannen wc’s niet zo uitgebreid als in de vrouwen wc’s. Ook zegt hij dat de verantwoordelijkheden tussen vaders en moeders gelijk horen te zijn. Wij vinden dit in ieder geval een geweldig initiatief. Jij ook? Laat van je horen in de reacties op Facebook!

Bekijk nu ook:  Joey vraagt vriendin ten huwelijk tijdens aanhouding: 'Dit vergeet ze zeker nooit meer'

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  5-jarige dierenvriend speelt met 14 herdershonden - De beelden zijn prachtig!
Deel deze video nu met je vrienden
video

vader zoon gesprek

Filmpje van vader die hilarisch gesprek voert met ‘volwassen’ baby gaat viraal 😂😜

borstvoeding moeder

Uitgeputte moeder belachelijk gemaakt voor borstvoeden in restaurant – Dan slaat ze terug 😡😱