ongeluk

5-jarig meisje ontvangt medaille voor het redden van moeder en broertje na heftig auto-ongeluk 😳❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


ongeluk

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
5-jarig meisje ontvangt medaille voor het redden van moeder en broer na auto-ongeluk. Het kleine meisje, genaamd Lexie wordt nu het moedigste meisje ter wereld genoemd. Haar moeder viel achter het stuur in slaap en reed zo een berg af. Ze wilde bij de volgende stop rust nemen, maar was te laat. De val had moeders rug gebroken, waardoor ze niet in staat was om te lopen en had het bijna niet overleefd. Lexie klom de berg op zonder touw, terwijl brandweermannen een veiligheidstouw moesten gebruiken. Zonder Lexie was haar moeder en broertje overleden. Wat vind jij van haar actie? Laat van je horen op Facebook.

Bekijk nu ook:  Zo ziet de knappe dochter van overleden superster Paul Walker er nu uit 😍❤️

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Joey vraagt vriendin ten huwelijk tijdens aanhouding: 'Dit vergeet ze zeker nooit meer'
Deel deze video nu met je vrienden
video

moeder

Vrouw aangeklaagd voor dood van haar 11-maanden oude baby door drugs in borstmelk 😡😱

zwemmen

Bizarre beelden: “Als een kind verdrinkt, dan doet hij dat stilletjes” 😲😱