bejaardenhuis

Meisje deelt foto van oma’s eten in verpleeghuis en het internet is woedend 😡😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een This is my Grandmas dinner from Claremont care home In kettering!!Absolutely disgraceful! They should be ashamed of…

Geplaatst door Elisha Thompson op Zaterdag 8 september 2018

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Meisje deelt foto van oma’s eten in verpleeghuis en het internet is woedend. Voor haar avondmaaltijd kreeg ze namelijk wat lijkt op een stukje ham, met wat oude patatjes van de vorige avond. Als bericht heeft het meisje erbij gezet: “Dit is mijn oma’s avondmaaltijd. Ze moesten zich schamen! Hoe moeten ouderen overleven met dit soort eten en sterk en gezond blijven? Iedereen moet goed opletten hoe hun geliefde(s) behandeld worden in een verpleeghuis.” Deel dit bericht even met jullie Facebook vrienden om iedereen ervan op de hoogte te houden.

Bekijk nu ook:  Wanhopige moeder laat pasgeboren baby achter in bushokje

Bekijk de beelden hierboven als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (beelden afkomstig van: bron)

katten gezondheid

10 redenen waarom het hebben van een kat hartstikke gezond is ❤️😻

circus

Circus gebruikt hologram – inplaats van levende dieren als standpunt tegen dierenleed 😍❤️