Unchained melody metrostation

Man zingt ‘Unchained Melody’ op metrostation – Mensen stoppen met bewegen als ze zijn stem horen 😍❤️

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


Unchained melody metrostation

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Man zingt ‘Unchained Melody’ op metrostation en mensen stoppen met bewegen als ze zijn stem horen. Mike Yung zingt zijn hele leven al op een metrostation, maar daar is vanaf nu een einde aan gekomen. Dankzij zijn prachtige stem heeft hij duizenden mensen in New York weten te inspireren. In totaal zingt hij al 37 jaar bij de metro’s en na een viraal liedje heeft hij een kans gekregen bij America’s Got Talent. Het publiek vond hem zo geweldig daar. Luister eerst eens naar het gezang in het onderstaande filmpje. Vond je zijn stem ook mooi? Laat dan van je horen op Facebook.

Bekijk nu ook:  Andrea bocelli en zijn knappe zoon zingen een prachtig lied van Ed Sheeran - Fans smeken om meer 😍❤️

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Bekijk nu ook:  Andrea bocelli en zijn knappe zoon zingen een prachtig lied van Ed Sheeran - Fans smeken om meer 😍❤️
Deel deze video nu met je vrienden
video

graf

Dieven roven graf leeg van vader René – Nabestaanden zijn diep geschokt 😢💔

ondergewicht

8-jarig weeskind Ryan was stervende en woog maar 5 kg – Nu is hij onherkenbaar 😳❤️