Twee zusjes overlijden nadat moeder hen voor 15 uur in bloedhete auto achterliet πŸ˜’πŸ’”Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met eenΒ 


dochters autoBovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Twee zusjes overlijden nadat moeder hen voor 15 uur in bloedhete auto achterliet. De politie zegt dat de moeder op bezoek was bij een vriend en daar vervolgens bleef slapen. Er lag geen eten of drinken in de auto en de kinderen waren de hele nacht alleen. Ook had moeder geen raampje opengelaten en dat betekende het einde voor haar kinderen. Welke straf verdient deze ‘moeder’? Laat van je horen op Facebook.

[irp]

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs:Β Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

Γ—
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt