dochters auto

Twee zusjes overlijden nadat moeder hen voor 15 uur in bloedhete auto achterliet 😢💔


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


dochters autoBovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Twee zusjes overlijden nadat moeder hen voor 15 uur in bloedhete auto achterliet. De politie zegt dat de moeder op bezoek was bij een vriend en daar vervolgens bleef slapen. Er lag geen eten of drinken in de auto en de kinderen waren de hele nacht alleen. Ook had moeder geen raampje opengelaten en dat betekende het einde voor haar kinderen. Welke straf verdient deze ‘moeder’? Laat van je horen op Facebook.

Bekijk nu ook:  Veel afscheiding tijdens de menstruatie? Iris de 'freebleeder' vindt dit geen probleem.

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Man met Downsyndroom overleden in ziekenhuis nadat hij 20 dagen lang niet gevoed werd
Deel deze video nu met je vrienden
video

aap

Schattig babyaapje ontmoet twee puppies. Kijk nu als hij de hondjes nadert 😂❤️

skelet

Skelet zingt rock n’ roll klassieker voor publiek – Bekijk zijn heupen als het refrein losbarst 😂😜