borstvoeding moeder

Uitgeputte moeder belachelijk gemaakt voor borstvoeden in restaurant – Dan slaat ze terug 😡😱

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


borstvoeding moeder

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Uitgeputte moeder belachelijk gemaakt voor borstvoeden – Dan slaat ze terug. Borstvoeden kan een uitputtende taak zijn voor moeders, daarnaast kan niet iedereen het waarderen als je dit in het openbaar doet. Elizabeth kreeg ook te maken met een probleem. Ze zat in een restaurant terwijl ze haar baby borstvoedde. Er kwam na een tijdje iemand op haar afgelopen om te vragen of ze haar shirtje niet even gauw omhoog kon doen. Volgens de wet mag je in Amerika in het openbaar borstvoeding geven, dus ze was schrok van de reactie. Ze voelt zich nu ook niet meer op haar gemak als haar baby borst heeft, want ze is bang om meer reacties te krijgen. Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties op Facebook!

Bekijk nu ook:  7 beste vriendinnen kopen reusachtige villa zodat ze samen oud kunnen worden 😍❤️

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Televisieprogramma's terugkijken? De acteurs van 'Het kleine huis op de prairie' zijn veel veranderd!
Deel deze video nu met je vrienden
video

mannentoilet

Geïrriteerde vader (31) begint campagne voor babyfaciliteiten in het mannentoilet 😜😜

dakloze katjes

Dit mini ‘kattendorpje’ in Turkije is speciaal gemaakt voor dakloze katjes! 😍❤️