moederkat

Lieve moederkat adopteert vier aparte weesdiertjes. Kijk nu wie dit zijn 😍❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


kat

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Lieve moederkat adopteert vier aparte weesdiertjes. Kijk nu wie dit zijn. Deze schattige kat ontfermt zich over vier prachtige diertjes. Het zijn geen katjes, maar schattige eekhoorntjes. Wij hadden nooit verwacht dat ze zelfs melk zouden drinken bij de kat, maar het gebeurt dus wel. Je kunt zien dat de eekhoorntjes zich helemaal op hun gemak voelen, want ze vallen uiteindelijk bij moederkat in slaap. Wat voor gevoel wekt dit bij jou op? Laat van je horen in de reacties op Facebook.

Bekijk nu ook:  5-jarige dierenvriend speelt met 14 herdershonden - De beelden zijn prachtig!

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Trouwerij tussen John (100) en Phyllis (102): 'In bed ben ik nog jong'
Deel deze video nu met je vrienden
video

vliegtuig

Idiote vrouw ontslagen nadat ze moeder met baby en stewardess bedreigt en beledigt 😲😱

hondje

Stewie de hond werd achtergelaten door zijn baasjes – Hij had zoveel honger dat hij stenen at 😢💔