paard

Ontmoet het mooiste paard ter wereld. Kijk nu haar vacht als ze omdraait 😍😍

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


paard

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Maak kennis met het mooiste paard ter wereld. Kijk nu haar vacht als ze omdraait. Paardenliefhebbers hebben vast al van dit paard gehoord. Het soort paard wordt: ‘Akhal-Teke’ genoemd en deze paarden staan bekend om hun prachtige ‘gouden’ vacht. In de zon geeft dit een prachtig effect. In 1968 heeft het Akhal-Teke paard ‘Absent’ een gouden medaille gewonnen vanwege haar prachtige gouden kleur. 

Bekijk nu ook:  Televisieprogramma's terugkijken? De acteurs van 'Het kleine huis op de prairie' zijn veel veranderd!

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Bekijk nu ook:  Madonna overladen met kritiek na ondergaan plastische chirurgie voor kont implantaat 😡😱
Deel deze video nu met je vrienden
video

baudet politiek

Thierry Baudet doet een bijzonder verzoek in de Tweede Kamer 😲🤔

huis

93-jarige vrouw uit huis geschopt en gearresteerd omdat ze huur niet betaalde: ‘Ze zegt dat het niet waar is’ 😢💔