Motorbende jaagt op ‘baasjes’ die honden gebruiken voor kooigevechten 😲😱

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


honden redden

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Motorbende jaagt op ‘baasjes’ die honden gebruiken voor kooigevechten. De mensen die in de motorclub zitten hebben als prioriteit: Dieren redden van baasjes die hen gebruiken voor gevechten en die hen slecht behandelen. Tot op heden hebben ze hier heel veel succes mee. Het gebeurt namelijk teveel dat mensen dieren gebruiken voor gevechten, zodat ze hier geld aan kunnen verdienen. Een dier heeft net als ons gevoelens en daar is deze motorbende van bewust. Ze accepteren ook donaties, zodat ze de geredde diertjes kunnen voorzien van eten en onderdak. Vind je de actie van de motorgroep ook goed? Laat van je horen op Facebook!

Bekijk nu ook:  Maak kennis met Kong en Hulk: De grootste Pitbulls ter wereld! 😲❤️

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Trulli

Deel deze video nu met je vrienden
video

bevalling

Moeder overlijdt kort na bevalling zodat haar ongeboren zoon kan leven 😢💔

vader zoon gesprek

Filmpje van vader die hilarisch gesprek voert met ‘volwassen’ baby gaat viraal 😂😜