Belangrijk: Z贸 slecht is nagelbijten voor je gezondheid 馃槻馃槺


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een聽nagelbijten

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Belangrijk: Z贸 slecht is nagelbijten voor je gezondheid. Je kent vast iemand die zijn/haar nagels afbijt. Het lijkt heel onschuldig, maar het kan dus zeker slecht zijn voor je gezondheid. Denk aan vieze bacterien van alles wat je hebt aangeraakt, je vingertoppen kunnen een ‘pusbad’ worden als bacterien in kleine wondjes gaan zitten. Het veroorzaakt een slechte adem en kan zelfs orale SOA’s veroorzaken. Het is dus belangrijk dat wij de mensen waarschuwen die hun nagels bijten, want bijna niemand is zich hier van bewust. Ken jij iemand die nagels bijt? Laat van je horen in de reacties op Facebook.

Bekijk nu ook:  Er is slechts 1 antwoord, maar de meesten hebben het fout in dit rekensommetje

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs:聽Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Trulli

Deel deze video nu met je vrienden
video

downsyndroom

9-jarig jongetje met downsyndroom zingt Whitney Houston klassieker. Dit filmpje gaat nu viraal 馃槏鉂わ笍

als

Verdrietig nieuws voor zieke ex-profvoetballer Fernando Ricksen 馃槩馃挃