hondjes

Twee hondjes in riool smeken om hulp tot hun noodkreet werd beantwoord 😢💔


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een noodkreet

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Twee hondjes in riool huilen voor hulp tot hun noodkreet wordt beantwoord. De hondjes genaamd Winn en Dixie hadden geluk dat Citlaly Rodriguez en Isaac Barajas hun hoorde huilen in een riool. Ze namen contact op met Hope For Paws, een organisatie die hondjes redt uit barre omstandigheden. Ze gingen vervolgens met een cameraploeg het riool in en werden geraakt toen ze de twee kleine hondjes zagen. Ze bleven erg rustig en waren blij dat iemand hen eindelijk kwam redden. Ze werden verder opgevoed en uiteindelijk geadopteerd. Je kan zien hoe gelukkig de diertjes zijn en dat maakt ons weer gelukkig! Vond jij dit ook zo mooi? Laat van je horen op facebook!

Bekijk nu ook:  5-jarige dierenvriend speelt met 14 herdershonden - De beelden zijn prachtig!

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Trouwerij tussen John (100) en Phyllis (102): 'In bed ben ik nog jong'
Deel deze video nu met je vrienden
video

als

Verdrietig nieuws voor zieke ex-profvoetballer Fernando Ricksen 😢💔

stroming

Trouwe hond denkt dat dochter van baasje door stroming wordt meegesleurd en komt gelijk in actie😲❤️