Bleiswijk: 13-jarige jongen aangerand 😲😱 Politie is opzoek naar deze viezerik!


Bleiswijk: Een 13-jarige jongen wordt aangerand – Politie is opzoek naar deze persoon in de beelden hieronder. Bekijk de beelden hieronder en help ons met de opsporing. (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Opsporing verzocht: Een jongen van dertien is in Bleiswijk aangerand door een nog onbekende man. Het is dus zaak om heel erg snel deze man te vinden, omdat hij het anders misschien ook wel is bij andere mensen kan gaan proberen. Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


opsporing gezochtBovenstaande illustratie: bron


Let dus vooral goed op bij het kijken van deze video, want misschien heb je wel de gouden tip in huis. We beginnen de opsporing door dit massaal op sociale media te delen. Deze man in Bleiswijk moet namelijk gewoon zo snel mogelijk gepakt worden en dat kan samen met jouw hulp. De ouders en wij waarderen het dan ook als je dit bericht verder deelt op Sociale media plus de stad vanuit waar je deelt. Alvast bedankt.


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt