Blinde autistische zanger brengt publiek tot tranen met emotioneel optreden en ontvangt hoogst mogelijke prijs 😢❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een zanger

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Blinde autistische zanger brengt publiek tot tranen met emotioneel optreden en ontvangt hoogste prijs na afloop. Cody komt het podium op en dat is eigenlijk al het moment dat het publiek en de jury van hem houdt. De autistische 22-jarige komt een liedje zingen en heeft zijn moeder aan zijn zijde. Vanaf zijn jeugd heeft Cody van muziek gehouden. Zijn ogen worden groot als hij muziek hoort en dat was het moment dat zijn moeder wist dat hij een grote entertainer zou worden. Als je hoort hoe goed hij zingt en daarbij ook nog eens piano speelt, dan moet je dit wel even delen met al je vrienden op Facebook.

[irp]

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt