Koning Willem-Alexander verklapt eetregel, die telt voor Amalia, Alexia en Ariane 🤔🤔


Koning Willem-Alexander verklapt eetregel, die telt voor Amalia, Alexia en Ariane. Ouderschap blijft belangrijk en dat wordt hier ook wel duidelijk! (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Tijdens de week voor de gezonde jeugd heeft Willem Alexander verklapt wat zijn kinderen te eten krijgen. Niet alleen de gewone mens moet gezond eten, want ook de prinsesjes hebben te maken met een strak dieet. Goede ouderschap blijft belangrijk, zelfs voor de Koningshuis. Niet alles zal makkelijk verlopen en ook de prinsessen moeten zich aan de regels houden.

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


ouderschap blijftBovenstaande illustratie: bron


Je kan dus een prinses zijn wat je wil, maar aan de regels van je ouders moet je jezelf gewoon houden. Zelfs de prinsesjes kunnen daar niks aan veranderen, maar hun ouders zijn dan natuurlijk ook wel de belangrijkste mensen in Nederland.


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt