ouderschap

Ouderschapsverlof aanvragen? Deze man verdient dat zeker – kijk waarom:

Dit 2-jarige meisje weigert naar huis te lopen – Alleen dan vindt vader een hele creatieve oplossing. Dit noem ik goede ouderschap en deze vent verdient wel even wat ouderschapsverlof! (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Als vader moet soms met creatieve oplossingen komen om je kinderen te laten doen wat je ze ook wil laten doen. Het dochtertje van deze vader wil absoluut niet met hem mee lopen, maar hier heeft hij wel wat op bedacht en het toont wat een goede ouderschap hier wordt verricht. Waarschijnlijk leidt hij al een heel druk leven, dus een weekendje ‘ouderschapsverlof’ en rust gunnen wij hem wel! Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


ouderschapsverlofBovenstaande illustratie: bron


Hij pakt zijn dochtertje namelijk gewoon bij haar jas beet en tilt haar op die manier gewoon naar het huis toe. Deze manier van het vervoeren van je kind kan misschien best nog wel eens aan gaan slaan en wij denken dat meerdere mensen dit wel eens kunnen gaan proberen. Het ziet er natuurlijk een beetje gek uit, maar als het gaat om ouderschap moet je ook wel creatief blijven!


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Bekijk nu ook:  Kansloze missie: Potje armpje drukken tegen wereldkampioen Rico Verhoeven 😂😜
Deel deze video nu met je vrienden
video

maxima jurk

Máxima droeg opnieuw opvallende glitterjurk en iedereen sprak er vol lof over

oorlog spelletjes uitdaging

Oorlog spelletjes zijn tegenwoordig helemaal in – Maar toch houden wij meer van dit soort raadsels!