Meisje (2) weigert naar huis te lopen – dan vindt vader een hele creatieve oplossing 😂😂


Dit 2-jarige meisje weigert naar huis te lopen – Alleen dan vindt vader een hele creatieve oplossing. Dit noem ik goede ouderschap en deze vent verdient wel even wat ouderschapsverlof! (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Als vader moet soms met creatieve oplossingen komen om je kinderen te laten doen wat je ze ook wil laten doen. Het dochtertje van deze vader wil absoluut niet met hem mee lopen, maar hier heeft hij wel wat op bedacht en het toont wat een goede ouderschap hier wordt verricht. Waarschijnlijk leidt hij al een heel druk leven, dus een weekendje ‘ouderschapsverlof’ en rust gunnen wij hem wel! Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


ouderschapsverlofBovenstaande illustratie: bron


Hij pakt zijn dochtertje namelijk gewoon bij haar jas beet en tilt haar op die manier gewoon naar het huis toe. Deze manier van het vervoeren van je kind kan misschien best nog wel eens aan gaan slaan en wij denken dat meerdere mensen dit wel eens kunnen gaan proberen. Het ziet er natuurlijk een beetje gek uit, maar als het gaat om ouderschap moet je ook wel creatief blijven!


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.


Recent Content

×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt