Zo ziet de knappe dochter van overleden superster Paul Walker er nu uit 😍❤️


Zo ziet de knappe dochter van overleden superster Paul Walker er nu uit. Wat is het toch een plaatje! (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Paul Walker is een naam die bij veel mensen een belletje laat rinkelen. Deze knappe acteur is helaas overleden, maar een deel van zijn schoonheid leeft nog zeker door in zijn dochter. 

Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


overleden acteurBovenstaande illustratie: bron


Paul walker is bekend van de Fast and the Furious films. De filmsaga met supersnelle auto’s. Hij is zelf ook overleden door te rijden met een te hoge snelheid. Zijn dochter is inmiddels natuurlijk wel wat ouder geworden en de tijd heeft haar zeker goed gedaan. Ze is namelijk uitgegroeid tot een prachtige dame waar menig man verliefd op zou kunnen worden. Dit is toch zeker wel een compliment voor Paul zelf! 


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video

Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content

link to Baard en haar in gezicht? Conclusie: Je hebt volgens onderzoek meer bacterien dan honden!

Baard en haar in gezicht? Conclusie: Je hebt volgens onderzoek meer bacterien dan honden!

Wist jij dit al? Mannen met baarden hebben meer bacteriën dan vacht honden, blijkt uit onderzoek. Heb je dus veel baard en haar op het gezicht, weet dan zeker om het goed te verzorgen. (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd) De baard lijkt weer helemaal in te zijn en veel mannen lopen dan ook […]
link to Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg

Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg

Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg. Chauffeur reageert op rit zonder remmen: “Ik heb weinig keus” (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd) Chauffeur André Koopman is een hit geworden op internet, omdat hij een rit zonder remmen voltooid heeft. Blijkbaar waren de remschijven versleten. De man zat in […]
×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt