holocaust

Holocaust-overlevende (102) ontdekt na ruim 70 jaar dat zijn broer nog leeft 😢❤️


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen?
Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


holocaust

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Holocaust-overlevende (102) ontdekt na ruim 70 jaar dat zijn broer nog leeft. Hij dacht dat hij de enige overlevende was van zijn familie, maar dat blijkt dus toch heel anders te zijn. Hij was ontsnapt uit een Sibirisch kamp en vluchtte toen naar Polen. Hij trouwde uiteindelijk in Israel en bouwde daar zijn leven op. Maar dan volgt het ongelooflijke moment dat hij erachter komt dat zijn broer nog in leven is. De video is hartverwarmend en is onderaan de pagina geplaatst. Vond jij dit ook prachtig? Deel dan deze liefdevolle video met al je vrienden op Facebook.

Bekijk nu ook:  Tieners benaderen gevallen oudere man, dan neemt iemand foto’s welke viraal gaan

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  5-jarige dierenvriend speelt met 14 herdershonden - De beelden zijn prachtig!
Deel deze video nu met je vrienden
video

skelet

Skelet zingt rock n’ roll klassieker voor publiek – Bekijk zijn heupen als het refrein losbarst 😂😜

moeder

Vrouw aangeklaagd voor dood van haar 11-maanden oude baby door drugs in borstmelk 😡😱