Leraar reikt trofee uit aan autistische jongen voor de prijs ‘Meest irritante jongen’ – Ouders zijn woedend 😡😱


Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


autistisch trofee

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Leraar reikt trofee uit aan autistische jongen met opschrift ‘Meest irritante jongen’ – Ouders zijn woedend en hadden ooit verwacht dat de leraar van hun 11-jarige Achilles hem zo kon vernederen. De leraar zou hun zoontje moeten ondersteunen, maar daarvoor in de plaats drukt hij hem de grond in. De ouders spreken van pesterij en dat allemaal op zijn laatste dag voor de zomervakantie. Moeder wil graag horen wat jullie hiervan vinden. Laat dus na het bekijken van de onderstaande beelden een reactie achter op Facebook.

Bekijk nu ook:  Vrouw geeft onverwachts geboorte op toilet: “Ik wist niet dat ik zwanger was” 😲😱

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)


Trulli

Deel deze video nu met je vrienden
video

jurk

Huismoeder maakt galajurk die prachtig transformeert als ze rondjes draait 😍❤️

kinderkoor

Kinderkoor zingt ‘Bohemian Rhapsody’ en bezorgt iedereen kippenvel met hun stemmen 😍❤️