savannah politiegesprek

5-jarig meisje belt politie om vaders leven te redden – Het gesprek laat alle agenten schateren van het lachen 😂😂

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


savannah politiegesprek

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
5-jarig meisje belt politie om vaders leven te redden – Het gesprek laat iedereen schateren van het lachen. Savannah is een meisje met een speciaal talent. Dat talent kwam naar boven toen haar vader moeite had met ademen. Ze was thuis en belde 112 op, zonder dit te vragen aan haar vader. Ze was in gesprek met Jason Bonham en dit bleek 1 van de schattigste belletjes ooit te zijn geweest op het 112-nummer. De agent verzekerde Savannah dat alles goed zou komen en dat hulp onderweg was. Ze vroeg zich alleen af of ze in hun pyjamas mochten blijven. Dit gesprek werd steeds leuker en het is beter als je onderaan het zelf even hoort. Zet wel je geluid aan! Moest je ook lachen? Geef dan een reactie op Facebook!

Bekijk nu ook:  Politie vroeg of ze haar pistool konden zien - toen schoten ze haar neer

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Kansloze missie: Potje armpje drukken tegen wereldkampioen Rico Verhoeven 😂😜
Deel deze video nu met je vrienden
video

celstraf

Man betrapt terwijl hij puppy in elkaar slaat – Rechter slaat harder terug en geeft Andrew 10 jaar celstraf 😲😲

hond

‘Trainer’ op veiligheidscamera vastgelegd terwijl hij K9 hondje een pak rammel geeft 😡😱