hond

Trouwe hond draagt baby aan luier naar buiten – als huis van gezin in brand staat 😲😱

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


hond

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Hond draagt baby aan luier naar buiten – als huis van gezin in brand staat. De hond gedroeg zich buiten raar volgens het baasje, maar al gauw werd duidelijk wat er aan de hand was. Hun huis stond in brand, dat ontstaan was bij de buren. Moeder schrikt zich rot en denkt gelijk aan haar baby die nog in huis ligt te slapen. Hun trouwe hond wacht geen moment en rent naar binnen om de baby in veiligheid te brengen. Het hondje droeg de baby aan de luier naar buiten en vanaf nu krijgt de hond steak als maaltijd! Wat vind jij van deze actie van de hond? 

Bekijk nu ook:  Tieners benaderen gevallen oudere man, dan neemt iemand foto’s welke viraal gaan

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Joey vraagt vriendin ten huwelijk tijdens aanhouding: 'Dit vergeet ze zeker nooit meer'
Deel deze video nu met je vrienden
video

hereniging hond

Bekijk het hartbrekende moment als verbrand hondje herenigd met veteraan die zijn leven heeft gered 😢💔

baby

3 weken oude baby stopt met ademen na twee uur autoreis – Moeder wil nu alle ouders waarschuwen 😢💔