Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg


Remschijven versleten? Dit verhaal van meneer de chauffeur is wel heel erg. Chauffeur reageert op rit zonder remmen: “Ik heb weinig keus” (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd)

Chauffeur André Koopman is een hit geworden op internet, omdat hij een rit zonder remmen voltooid heeft. Blijkbaar waren de remschijven versleten. De man zat in zijn vrachtwagen toen hij merkte dat zijn remmen het begeven hadden. Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons gratis op Facebook met een vind-ik-leuk 


remschijven versletenBovenstaande illustratie: bron


De andere mensen in het verkeer waren daar natuurlijk niet van op de hoogte en die hadden dus geen idee dat André het zo moeilijk had in zijn auto. Gelukkig is André een geweldige chauffeur en is het hem gelukt om de vrachtwagen zonder slachtoffers te maken weer stil te zetten.


De videobeelden hieronder zijn toegevoegd als beeldbewijs: De beelden zijn afkomstig van internetbron: bron
Bekijk ook de vorige video: hier

Deel deze video nu met je vrienden
video


Redactie EvenDelen

De redactie van EvenDelen bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste uitspraken ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content

link to Baard en haar in gezicht? Conclusie: Je hebt volgens onderzoek meer bacterien dan honden!

Baard en haar in gezicht? Conclusie: Je hebt volgens onderzoek meer bacterien dan honden!

Wist jij dit al? Mannen met baarden hebben meer bacteriën dan vacht honden, blijkt uit onderzoek. Heb je dus veel baard en haar op het gezicht, weet dan zeker om het goed te verzorgen. (De onderstaande tekst is 1 minuut leestijd) De baard lijkt weer helemaal in te zijn en veel mannen lopen dan ook […]
×
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video nu met je vrienden
nee bedankt