zonnebrand

Verbrand door de zon? Snelle tip van huismoeder gaat viraal en artsen zeggen dat het werkt! ❤️👍🏻

Welkom Facebooker! Weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Voor het gemak hebben wij het beeldbewijs onderaan geplaatst. EvenDelen is een moderne magazine die dagelijks het meest interessante nieuws deelt. Wij gebruiken filmpjes ter illustratie en om jou een betere ervaring te bieden. Lees hieronder het verhaaltje en bekijk daarna het filmpje. Wij waarderen het als je onze pagina op facebook steunt met een 


scheerschuim zonnebrand

Bovenstaande illustratie: bronBeschrijving: (1 minuut leestijd)
Verbrand door de zon? Mam’s snelle tip gaat viraal, en artsen zeggen dat het werkt. Wat je hiervoor nodig hebt: scheerschuim! Ze legt uit dat je overal waar je verbrand bent scheerschuim moet spuiten en uitsmeren en het vervolgens laten intrekken. Na een tijd zal het hard worden en dat betekent dat het goed is ingetrokken en je het resterende weg kan spoelen met water. De moeder heeft het van haar moeder geleerd, die het op haar beurt weer van een dokter heeft geleerd. Goed dat ze dit geweldige idee nu met de wereld deelt, zo kunnen wij meer mensen helpen die verbrand zijn. Het verschil van ‘voor’ en ‘na’ is ook duidelijk te zien. Deel deze geniale tip natuurlijk ook eventjes met je vrienden en familie op Facebook.

Bekijk nu ook:  7 beste vriendinnen kopen reusachtige villa zodat ze samen oud kunnen worden 😍❤️

Bekijk de videobeelden onderaan als beedbewijs: Wij zouden het oprecht waarderen als je achteraf een reactie kan geven op Facebook of het filmpje kan delen. (Onderstaande beelden afkomstig van: bron)

Bekijk nu ook:  Baard en haar in gezicht? Conclusie: Je hebt volgens onderzoek meer bacterien dan honden!
Deel deze video nu met je vrienden
video

houten reuzen sculpturen

Kunstenaar verstopt adembenemende sculpturen in bos om bezoekers te verrassen 😍❤️

grafdelver

Frans delft al 40 jaar graven: ‘Als je niet tegen schedels of botten kunt, moet je ermee ophouden’ 😲😱